Податкова створила гарячу лінію для боротьби з корупцією: телефон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова створила гарячу лінію для боротьби з корупцією: телефон

2737
Державна податкова служба ввела сервіс, який покликаний ліквідувати перешкоди, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність, усунути труднощі в спілкуванні з посадовими особами.
Про це повідомили в прес-службі відомства. Як повідомили в ДПС, нова ініціатива податківців носить назву "Пульс податкової". "Ми говоримо не тільки про корупцію, але і про труднощі загалом. Називаючи цей проект саме так, ми мали на увазі прагнення і керівництва, і, сподіваюся, небайдужих громадян тримати руку на пульсі податкової служби, швидко реагувати на можливі прояви небезпечних для будь-якої державної установи "хвороб", як то порушення законних прав людей, зловживання владою", - пояснив О. Клименко. Як пояснили у відомстві, "Пульс податкової" - це гаряча телефонна лінія, що працює за принципом call-back (податківці не тільки приймають звернення, але й потім повідомлять про результати перевірки та вжиті заходи). Працює лінія цілодобово: з 8-30 до 19-30 інформацію про неправомірні дії приймають оператори, в неробочий час - інтерактивний автовідповідач. Нагадаємо, як повідомляв УНН, за перший квартал 2012 року Донецьким казенним заводом хімічних виробів сплачено понад 8 мільйонів гривень податків. "За перший квартал 2012 року сплачено податку на додану вартість у сумі 5,0 млн грн, в той час як за відповідний період минулого року лише 3,1 млн, тобто на 61% більше. Також сплачено податок на прибуток у сумі 1,3 млн грн.
За цей же період 2011 року попереднім керівництвом було сплачено лише 188 тис. грн цього податку", - йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.
Номер «Пульсу податкової»: (044) 284-00-07
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас