Яценюк заявив про завершення об'єднання опозиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк заявив про завершення об'єднання опозиції

562
Голова ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина", лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявляє про завершення процесу об'єднання опозиції.
"Ми завершили формування потужної об'єднаної української опозиції на базі ВО "Батьківщина", - сказав він, передає Інтерфакс-Україна.
"Звичайно, може розглядатися питання про індивідуальне членство інших народних депутатів, однак, відповідаючи на запитання про політичне об'єднання політичних сил: ми це зробили. Мало хто очікував такого результату, але ми це зробили, ми об'єдналися, і, фактично, сьогодні ми представляємо ту політичну силу і тих політичних лідерів, які здатні боротися з режимом президента Януковича, Партією регіонів і тими сателітами, які підтримують сьогодні його режим", - зазначив політик.
Опозиція вже заявила про необхідність проведення в країні дострокових парламентських і президентських виборів.
Нагадаємо, 24 квітня лідери шести політичних сил - Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Юрій Луценко, Сергій Соболєв, В'ячеслав Кириленко та Борис Тарасюк підписали "Декларацію єдності". Оскільки нове виборче законодавство забороняє участь у виборах блоків партій, список об'єднаної опозиції було вирішено зареєструвати в Центрвиборчкомі від імені партії "Батьківщина".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас