Ціни в готелях Лондона побили рекорди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни в готелях Лондона побили рекорди

Нерухомість
655
Ціни на готельні номери в Лондоні в травні виросли в середньому на 12% до $216 за добу.
Ціни на готельні номери напередодні Олімпіади в Лондоні і в період проведення чемпіонату Європи з футболу в Польщі та в Україні побили всі рекорди, свідчить дослідження Hotel.info. Як зазначає онлайн-служба бронювання готелів, ціни на номери в Варшаві перед ЧЄ-2012 значно зросли, тоді як Лондон і зовсім став найдорожчою європейською столицею, випередивши Москву.
Як передає БФМ.РУ, наприкінці липня в столиці Великобританії починаються літні Олімпійські ігри. Ціни на готельні номери в Лондоні в травні виросли в середньому на 12% до $216 за добу. Лондон, таким чином, відтіснив Москву, в якій добова вартість номера тримається на рівні $212.
Аналітики Hotel.info прогнозують подальше зростання цін на готельні номери в Лондоні відносно кінця липня - початку серпня минулого року на 45% до $269.
Аналітики відзначають, що, незважаючи на зростання готельних цін в столиці України протягом року, в травні в річному вирахуванні вони впали на 15% до $135. Це пов'язано в тому числі з вимогою президента Віктора Януковича привести ціни на готельні номери до економічно обґрунтованого рівня після того, як готелі та хостели накрутили вартість за проживання вже в лютому. Під час футбольного турніру середня ціна за добу в київських готелях склала $233.
У Варшаві ціни в травні виросли приблизно на 20% до $130, а в період чемпіонату постояльцям доводилося платити в середньому $221 - вдвічі вище за показник в травні 2011 року.
Серед мегаполісів світу у звітний період особливо дорогим виявився Нью-Йорк - ніч в нью-йоркських готелях обходилася російським туристам в середньому в $270. У Цюріху ціни, навпаки, знизилися відносно аналогічного періоду 2011 року майже на 9% до $192. Ціни на готелі в Стамбулі склали $122 за добу.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас