Турецька Анталія визнана найбезпечнішим курортом Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турецька Анталія визнана найбезпечнішим курортом Європи

1097
Німецькі туроператори вибрали найбезпечніші туристичні напрямки. Лідируючі позиції в опитуванні зайняли турецька Анталія і іспанська Майорка. Причому Анталія була визнана найпопулярнішим напрямком для відпочинку з дітьми.
Портал Tourexpi провів голосування серед 4000 турагентств Німеччини з метою визначити найбезпечніший туристичний напрямок. Безумовними лідерами голосування стали турецька Анталія і іспанська Майорка.
При цьому, наприклад, Анталія була визнана найпопулярнішим напрямком серед сімей з дітьми. Тільки в минулому році Анталію відвідали понад 3 млн дітей і підлітків.
"Якщо ми самі [дорослі] ще можемо поїхати кудись на авось, то для своїх дітей ми будемо вибирати тільки найбезпечніше місце", - прокоментував результати голосування власник сайту Хусейн Баранер.
Високі позиції Анталії в дечому передбачувані. "Анталія - найпопулярніший курорт на середземноморському узбережжі Туреччини. Готелі в більшості своїй розташовані вдалині від великих міст, а вічне all inclusive фактично відкидає необхідність залишати добре охоронювану територію готельного комплексу. Тому не дивно, що Анталію так люблять сім'ї з дітьми", - сказав заступник гендиректора туроператора "Російський Експрес" Геннадій Косарєв.
Що ж до Егейського моря, то готелі практично на всіх головних курортах - Бодрумі, Кушадасах і Мармарісі - розташовані в межах міст. Та і їде на ці курорти в основному молодь.
Проте, каже Косарєв, саме на Егейському узбережжі знаходиться найбезпечніший курорт Туреччини - це Чешме. "У Туреччині також проходять аналогічні опитування, які показують, що найбезпечніший відпочинок в країні - в Чешме. Але для дітей це місце абсолютно не підійде: там сильні вітри, тому його дуже люблять серфінгісти", - додав він.
Що ж до іспанської Майорки, то російські туроператори не сумніваються в безпечних прогулянках по цьому іспанському острову, але для відпочинку з дітьми радять зовсім інші курорти.
"На мою думку, для дітей кращою буде материкова Іспанія, ніж острівна, наприклад, Коста Дорада або Коста Брава. Там тепліше, сезон починається раніше. Поруч з Коста Дорада знаходиться знаменитий парк атракціонів Порт Авентура", - розповів EUROMAG менеджер іспанського відділу туроператора DSBW-Tours Олександр Сичов.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас