Азаров: Ми витратили на Євро-2012 близько 5 млрд дол - при всьому бажанні розкрасти 10 млрд не вдалось би — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Ми витратили на Євро-2012 близько 5 млрд дол - при всьому бажанні розкрасти 10 млрд не вдалось би

Казна та Політика
704
Прем'єр-міністр України Микола Азаров спростовує звинувачення опозиції в нецільовому використанні українським урядом $10 млрд на підготовку до Євро-2012.
Як зазначив прем'єр під час зустрічі з народними депутатами з фракції Партії регіонів у сесійній залі парламенту, опозиція "займається злостивістю і розповідає, що 10 млрд доларів поцупили".
"Але не грамотно просто хлопці виступають, тому що ми всього витратили порядку 40 млрд грн, що в переведенні на долари буде близько 5 млрд дол. При всьому бажанні розкрасти 10 млрд дол не вийшло б", - сказав М.Азаров.
Як повідомлялося, українська опозиція заявляє про необхідність створення тимчасової слідчої комісії парламенту для з'ясування обставин використання коштів, виділених на будівництво об'єктів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Як заявив голова ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина", народний депутат фракції НУ-НС Арсеній Яценюк з трибуни Верховної Ради у вівторок, на підготовку до чемпіонату пішли також і податки українських громадян, і "українці повинні знати, куди пішли ці кошти".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас