Рада нагадала президенту "закритий елітний клуб" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада нагадала президенту "закритий елітний клуб"

1261
Янукович вважає, що вибори в Раду повинні стати відправним пунктом у процесі повернення парламенту статусу органу влади, що безпосередньо представляє інтереси громадян.
Одним з основних напрямів політики української влади сьогодні є розвиток та залучення громадянського суспільства до процесу вироблення та реалізації державного курсу.
Про це йдеться у вступному слові до щорічного послання до Верховної Ради президента Віктора Януковича, текст якого поширено 3 липня прес-службою голови держави.
На його думку, шлях до цього пролягає через подальше зростання відкритості публічної політики та державного управління для безпосередньої участі в них громадян і громадських об'єднань.
"Першим кроком на цьому шляху стане зміцнення представницької складової українського парламентаризму. З урахуванням цього, безсумнівно, великого значення набувають вибори до Верховної Ради 2012 року. Саме вони повинні стати відправним пунктом у процесі повернення парламенту статусу органу влади, що безпосередньо представляє інтереси громадян", - вважає Янукович.
Президент підкреслив, що Рада повинна припинити функціонування в режимі "закритого елітного клубу".
Голосування щодо виборів народних депутатів відбудеться 28 жовтня, ЦВК має встановити офіційні результати виборів до 12 листопада та оприлюднити їх у газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр" не пізніше, ніж через п'ять днів після ухвалення рішення про результати голосування, тобто не пізніше 17 листопада.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас