Єврокомісія дозволила Audi придбати Ducati — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єврокомісія дозволила Audi придбати Ducati

487
Єврокомісія дозволила німецькому автовиробникові Audi Group, що входить в концерн Volkswagen AG, придбати італійського виробника мотоциклів Ducati Motor Holding SpA у групи Investindustrial Group, пишуть РИА Новости.
Офіційно про досягнення угоди про купівлю повідомлялося в кінці квітня поточного року. Сума угоди, а також обсяг придбаних акцій Ducati тоді не уточнювалися. ЗМІ повідомляли з посиланням на джерела про можливу вартість 860 млн євро, включаючи 154 мільйони євро боргів.
Компанія Ducati, на думку Audi, є однією з найбільш прибуткових компаній у своєму сегменті.
Ducati Motor Holding S.p.A. - італійський виробник мотоциклів. Компанія заснована в 1926 році. Мотоцикли компанії продаються більш ніж в 60 країнах світу з основним акцентом на ринках Західної Європи та Північної Америки. Щорічно реалізується близько 40 тисяч мотоциклів марки. За підсумками 2011 року Ducati виручила 478,5 мільйона євро.
Volkswagen AG є найбільшим в Європі автовиробником, який об'єднує такі марки, як Volkswagen, Audi, Skoda, Seat. У підрозділ корпорації з виробництва автомобілів класу "люкс" входять такі відомі марки, як Lamborghini, Bentley, Bugatti.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас