СЕБ Банк розкрив імена нових власників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СЕБ Банк розкрив імена нових власників

2349
Консалтингова фірма "Фінанс Аналіт сервіс" сконцентрувала 80% акцій СЕБ Банку. Таким чином, шведська SEB Group завершила угоду з українською групою компаній Євробанку, що входять в сферу інтересів бізнесмена Олександра Адарича.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Консалтингова фірма "Фінанс Аналіт сервіс" сконцентрувало 79,9% акцій СЕБ Банку. Дана дія була підтверджена в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.
Крім цього, акціонером банку стала кіпрська компанія Ignаce Marketing Limited, зосередивши 20% його акцій. Зміни в складі акціонерів були очікуваними - ще раніше SEB Group підписала угоду про продаж свого роздрібного банківського бізнесу в Україні місцевій групі Євробанку, контрольованій бізнесменом Олександром Адаричем (екс-голова правління УкрСиббанку).
За даними НБУ, на 1 квітня 2012 року за розміром загальних активів СЕБ Банк займав 59-е місце (3,32 млрд грн), а Євробанк - 93-є (1,382 млрд грн) серед 174 комерційних банків, що працюють у країні.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас