Литвин не відпустить депутатів у відпустку, поки не будуть вирішені всі питання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин не відпустить депутатів у відпустку, поки не будуть вирішені всі питання

552
Голова парламенту Володимир Литвин не відкидає можливості продовження поточної сесії Верховної Ради. Про це він заявив сьогодні під час погоджувальної ради.
"Якщо будуть питання, без вирішення яких країна не зможе прожити півтора місяця, то потрібно зібрати керівників фракцій і представників уряду, щоб продовжити сесію", - сказав він.
Також голова українського парламенту Володимир Литвин заявив, що 6 липня відбудеться закриття 10-ї сесії Верховної Ради України VI скликання.
"В п'ятницю передбачається заслухати звіт тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин, що спричинили ситуацію із закритим акціонерним товариством "Індар", розглянути шість законопроектів, а, потім, оголосити про закриття сесії", - сказав спікер на засіданні погоджувальної ради в понеділок.
"Можливо, з урахуванням цього, ви б погодилися не запрошувати уряд, а розглянути питання, які залишаться нерозглянутими і мають актуальний характер? А о 12:00 закрити сесію", - звернувся Литвин з пропозицією до керівників фракцій.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас