Перед фіналом Євро-2012 вболівальникам роздавали диски з гімном гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перед фіналом Євро-2012 вболівальникам роздавали диски з гімном гривні

2798
У неділю, 1 липня в Києві роздавали диски з гімном національній грошовій одиниці України - гривні, а також шоколадні цукерки у формі "золотої" гривні.
За словами промоутерів, ініціаторами акції стали великі комерційні банки, які вирішили таким чином нагадати українцям про існування золотих гривень, які на початку цього року випустив Національний банк.
Нагадаємо, кількома місяцями раніше в Києві проходили флеш-моби, на яких студенти палили долари, євро і рублі під гаслом "Українська валюта - краща", а незадовго перед новорічними святами люки в центрі столиці перефарбовували на золоті монети.
Президент українського аналітичного центру Олександр Охріменко вважає, що такі акції повинні привернути увагу людей до інвестування в монети з дорогоцінних матеріалів. "Для банкірів це бізнес: золоті монети є хорошим способом інвестицій для тих людей, які вже не хочуть вкладати в паперові грошові знаки", - зазначив експерт.
Нагадаємо, в кінці червня Національний банк випустив диск з твором "Наша гривня", що прославляє національну валюту. Автор пісні - колишній радник голови НБУ Михайло Гойхман. В тексті гривню називають "натрудженою дочкою України", і обіцяють, що вона - не підведе.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас