АвтоВАЗ підвищує ціни на Lada на 7,3% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АвтоВАЗ підвищує ціни на Lada на 7,3%

1211
Найбільший російський виробник автомобільної техніки АвтоВАЗ оголосив про підвищення рекомендованих роздрібних цін на автомобілі Lada.
Те, що настав час це зробити, керівництво концерну зрозуміло, вивчивши підсумки акції "Хороший. Поганий. Злий", повідомляє Bfm.
Акція показала (крім того, що деякі дилери наживаються на клієнтах), що є "серйозний розрив між ціною, за якою АвтоВАЗ рекомендує дилерам реалізацію Lada Granta споживачам і реальною вартістю "нової класики" на ринку", заявляють у компанії.
В АвтоВАЗі дійшли до висновку, що "величезний попит на народний автомобіль" привів "до значного завищення цін багатьма недобросовісними дилерами, до нав'язування покупцям необґрунтовано дорогого і часто непотрібного додобладнання".
Виробник підвищив ціну на Lada Granta на 7,3% (нова ціна - від 259 тисяч рублів за найбільш доступну комплектацію). Це повинно привести до зменшення розриву між рекомендованою і реальною ринковою ціною на цей автомобіль, сподіваються в концерні.
В середньому на 2% підвищені ціни на решту модельного ряду автомобілів Lada. Це зроблено, як йдеться у повідомленні, "через зростання витрат на виробництво, розширення гами комплектацій та підготовку до випуску нових опцій". Lada Priora виросла в ціні на 0,5% (мінімальна вартість - 333 тисячі рублів), Lada Samara - на 0,7% (нова ціна - від 272,3 тисячі рублів), Lada Kalina - на 2,1% (від 293,9 тисячі рублів), Lada 4х4 - на 2,2% (тридверний варіант) і 2,7% (п'ятидверний, від 333,3 тисячі рублів).
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас