Нові таблиці кредитів і важлива новина для користувачів iPhone і iPad від FINANCE.UA! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові таблиці кредитів і важлива новина для користувачів iPhone і iPad від FINANCE.UA!

Кредит&Депозит
1512
Зустрічайте чергову порцію корисних поліпшень та оновлень від вашого улюбленного фінансово-економічного порталу!
Слідом за істотним оновленням нашої таблиці депозитів, схожі зміни - в аналогічному дизайні - у нас відбулися і з таблицею кредитів як для фізичних так і для юридичних осіб. До вашої уваги тепер різноманітні кредитні програми від різних банків, а не загальна зведена таблиця подібної інформації - як це було раніше. Вам необхідно просто внести суму для розрахунку процентних витрат по кредиту у відповідне віконце і клікнути по конкретній процентній ставці.
Також як і в оновленних депозитах, прямо під назвою кожного з банків, доступна його оцінка в “Народному рейтингу” - системі оцінювання якості сервісів і обслуговування українських банків, яка формується лише нашими читачами. Якщо ж в банку ще немає рейтингу, це означає що його ще не оцінили, і ви можете зробити це в будь-який зручний для вас час.
Ще одна важлива новина - для тих, хто читає наш сайт з iPhone і iPad. Ми поступово відмовляємося від флешової платформи для відображення графіків - щоб власники мобільних пристроїв компанії Apple, а також ті, хто просто відключив у себе флеш, теж могли працювати з нашими графіками. Поки що нові графіки присутні на зведеній сторінці ринку валюти - графіки готівкового, офіційного, міжбанківського та форекса курсів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас