Приватизація держпідприємств в Україні суттєво спроститься — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватизація держпідприємств в Україні суттєво спроститься

Казна та Політика
461
Кабінет міністрів України спростить перетворення державних, орендних підприємств і підприємств, заснованих на змішаній формі власності, на акціонерні товариства в процесі приватизації, передає НБН.
"Уряд вніс зміни до Постанови Кабінету Міністрів від 11 вересня 1996 р. № 1099 "Про затвердження Порядку перетворення в процесі приватизації державних, орендних підприємств і підприємств, заснованих на змішаній формі власності, на акціонерні товариства", що дозволить здійснювати позначений процес за єдиними правилами. Відповідну постанову схвалено на засіданні Кабінету міністрів 27 червня 2012 року", - повідомила прес-служба уряду.
У Кабміні зазначають, що схвалення законодавчого акта сприятиме вдосконаленню загального порядку перетворення в процесі приватизації державних підприємств, підприємств створених на орендованому майні та заснованих на базі майна різних форм власності, на акціонерні товариства.
Крім того, даний документ усуває розбіжності між законодавчими актами України, дозволяє врегулювати питання взаємодії державних органів приватизації з акціонерним товариством, державним реєстратором та Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас