Більше 100 депутатів Київради залишили собі безкоштовні квитки на Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше 100 депутатів Київради залишили собі безкоштовні квитки на Євро-2012

Казна та Політика
480
Благодійний аукціон з продажу безоплатно наданих членам Київради квитків не набув популярності серед депутатів - тільки 11 з них продали квитки або перерахували за них гроші лікарні "Охматдит".
4 квитки на фінальний матч чемпіонату Європи з футболу, подаровані депутатам Київської міської ради, були продані на благодійному аукціоні в середу за 3040 євро для перерахування їх на рахунок дитячої лікарні "Охматдит". Про це Українським Новинам повідомив організатор аукціону Сергій Рудик. Так, на аукціон були виставлені 2 квитки номінальною вартістю 330 євро і 2 квитки по 600 євро.
За результатами торгів 2 квитки пішли з молотка за 520 євро, один квиток номінальною вартістю 600 євро був куплений за 800 євро і другий - за 1200 євро. Свої квитки на аукціон надали депутати Київради Алла Шлапак, Олександр Бригінець, Микола Ламбуцький і Олександр Незнал. Виручені кошти будуть перераховані на рахунок дитячої лікарні "Охматдит". Крім того, за інформацією Рудика, ще 4 депутати перерахували еквівалент номінальної вартості своїх квитків на рахунок лікарні.
Зокрема, Віктор Гринюк перерахував 330 євро, Ігор Баленко - 6500 гривень, Сергій Березенко - 3500 гривень. Еквівалент номінальної вартості на рахунок лікарні був також перерахований Олесем Довгим, але вартість його квитка на фінал організатори не змогли уточнити, зазначивши, що це може бути або 330 євро, або 600, оскільки для депутатів були лише два варіанти квитків: частина вартістю 330 євро, частина - 600 євро.
Крім того, в прес-службі фракції БЮТБ в Київраді повідомили, що голова фракції Тетяна Меліхова також перерахувала на рахунок "Охматдиту" 3000 гривень.
У свою чергу Рудик у коментарі Українським Новинам зазначив, що депутати, які не встигли зареєструватися для участі в аукціоні, можуть передати свої квитки організаторам - об'єднання громадян "Українська громада Києва", лідером якого є екс-заступник мера Києва Леоніда Черновецького Сергій Рудик.
Як повідомлялося, раніше депутати Київської міської ради Олексій Давиденко ("УДАР Віталія Кличка") і Сергій Мельник ("Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина") перерахували 2,4 тис. гривень дитячому відділенню Київської міської клінічної лікарні № 5 за використані квитки на матч чемпіонату Європи з футболу "Україна-Швеція".
Давиденко повідомив, що фракції "УДАР Віталія Кличка" і "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" в Київраді вирішили перерахувати суму, еквівалентну вартості подарованих їм містом квитків на матчі чемпіонату Європи з футболу, на розвиток дитячої медицини Києва.
Він зазначив, що на кожного з 120 депутатів передбачено по 2 квитки: один на один з матчів за участю збірної України, другий - на фінал. 8 червня чемпіонат Європи з футболу-2012 стартував в Україні та Польщі. В Україні турнір проходить в Києві, Львові, Харкові та Донецьку. У Києві матчі проходять 11, 15, 19, 24 червня і 1 липня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас