Складено рейтинг найбільш продаваних автомобілів України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Складено рейтинг найбільш продаваних автомобілів України

4995
Щомісяця на вітчизняному ринку з'являються нові моделі. Якісь із них покупці, ніби й не помічають, а попит на деякі нагадує ажіотаж. За інформацією AUTO-Consulting, найбільш продаваний автомобіль в Україні - Skoda Octavia A5. За чотири місяці 2012 року було продано більше двох з половиною тисяч Octavia A5.
На другому місці (з продажами меншими у півтора рази) - ЗАЗ Sens. Третій, який відстав від Sens всього на десяток автомобілів, - Hyundai Accent. Його підтискають - знову ЗАЗ, тільки моделлю Lanos і родич - KIA Rio. Останнього можна назвати найуспішнішою новинкою цього року. В А-класі найуспішнішим дебютантом року став Peugeot 107. Його продажі склали майже половину обсягів реалізації незмінного лідера даного сегмента Daewoo Matiz.
Chery QQ, що конкурує з ним, - поки третій за популярністю, але в компанії говорять, що це тимчасово. Після виходу на ринок нової "кукушки" у вересні, саме вона стане українським лідером продажів в А-класі. У класі В - найбільш успішно дебютував в 2012 році ZAZ Vida.
Ця модель вже в десятці лідерів В-класу. У сегменті В-преміум - найбільшою популярністю користувалася новинка Lancia Ypsilon Хто б міг подумати. За три місяці 2012 року було продано 20 Lancia. В С-класі дуже добре стартував, і продовжує зміцнювати успіх, бюджетний Geely CK-2 Norma. Більше 1200 автомобілів за 4 місяці. Непогано в С-класі виглядають і продажі іншої новинки цього року - ЗАЗ Forza - більше 800 машин. Поступово нарощує обсяги і показує непогану динаміку продажів нова Honda Civic. У своєму сегменті D-преміум непогано продається Audi A4. Ця модель на третьому місці після Audi A5 Sportback і Mercedes C-класу.
Хоча за обсягами продажів відстає від них всього на один автомобіль. Серед новинок MPV B-класу лідирує новий KIA Soul. Він продемонстрував дуже вдалий старт - більше півтисячі автомобілів за чотири місяці. Серед SUV-Compact найяскравіший старт цього року у не менш яскравого автомобіля Mazda CX-5. За обсягами продажів у квітні СХ-5 обігнала і Subaru Forester, і Skoda Yeti, і Chery Tiggo.
Крім того, триває переможний марш 4-дверного купе Volkswagen CC. За три місяці було продано майже півтори сотні цих машин. Виходить, що гламурне купе продається в Україні практично так само жваво, як масові Honda Civic або KIA Cerato.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас