"Нафтогаз" вибрав британських юристів для захисту в судах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" вибрав британських юристів для захисту в судах

Енергетика
616
До 2013 року інтереси "Нафтогазу" в міжнародних судах буде захищати британська юридична компанія Lawrence Graham. За послуги юристів "Нафтогаз" заплатив 884 тис. доларів.
НАК "Нафтогаз України" оголосила переможцем тендеру на юридичний супровід своєї зовнішньоекономічної діяльності британську Lawrence Graham LLP. Про це йдеться в повідомленні "Нафтогазу" в "Віснику державних закупівель".
Договір був підписаний 22 червня. Його вартість складає 884 тис. доларів без ПДВ. Послуги згідно з договором будуть надаватися до 2013 року.
Британські юристи представлятимуть інтереси "Нафтогазу" в судах та інших органах іноземних держав, іноземних та міжнародних арбітражах та ін.
"Нафтогаз" отримає юридичний супровід відповідно до права Єгипту, ОАЕ, Російської федерації, Англії, Швеції, Швейцарії та інших країн.
Нагадаємо, в березні цього року "Нафтогаз" уклав домовленість з французькою юридичною компанією White & Case про захист своїх інтересів на судових процесах у 2012 році. Сума договору склала 3,65 млн доларів.
Lawrence Graham, історія якої налічує більше 280 років, надає свої послуги по всьому світу. Компанія, крім Лондона, має офіси в Дубаї, Монако та Москві.
Lawrence Graham займалася юридичним супроводом зовнішньоекономічної діяльності держхолдингу в 2011 році.
НАК "Нафтогаз України" є монополістом з транспортування газу транзитними газопроводами, монополістом з транспортування нафти нафтопроводами, а також найбільшим видобувачем газу і найбільшим видобувачем нафти в Україні.
"Нафтогаз України" є вертикально-інтегрованою компанією, яка здійснює повний цикл операцій з розвідки родовищ, експлуатаційного та розвідувального буріння, транспортування та зберігання нафти і газу, транспортування природного і скрапленого газу споживачам. Стратегічними цілями компанії залишаються посилення вертикальної інтеграції з виходом на роздрібний ринок нафтопродуктів та у нафтохімічну промисловість; зміцнення позицій головного транзитера російського газу в європейські країни та створення диверсифікованої ресурсної бази за межами України.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас