Посол Великобританії: Київ - одне з найкрасивіших міст світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол Великобританії: Київ - одне з найкрасивіших міст світу

739
Напередодні офіційного завершення своєї дипломатичної місії в Україні Надзвичайний і повноважний посол Великобританії в Україні Лі Тернер здійснив офіційний візит в Київську міську державну адміністрацію. Зустріч з дипломатом провів особисто голова КМДА Олександр Попов, повідомили УНН в прес-службі міськадміністрації.
Лі Тернер, давній друг і шанувальник Києва, зараз радіє, що на тлі футбольних подій англійські туристи нарешті по-справжньому відкрили для себе українську столицю як одне з найкрасивіших міст Європи і світу. Він переконаний, що з проведенням ЄВРО-2012 Київ зробив потужний крок назустріч англомовному світі. Місто, на думку Посла, стало відкритим і для європейських туристів.
"Я переконаний, що Київ має дуже великий потенціал. Якщо раніше багато моїх англійських друзі говорили, що англомовній людині важко зорієнтуватися у вашому місті, навіть добратися з аеропорту до центру столиці, то зараз ця ситуація змінилася на краще. Сьогодні англійські футбольні фанати відчувають себе дуже комфортно в Києві, їм тут подобається. І це дуже приємно", - сказав Лі Тернер.
Від футбольних вражень учасники зустрічі перейшли до теми економічної співпраці двох столиць. Голова КМДА Олександр Попов висловив сподівання щодо подальшої плідної співпраці і Лондона.
"Я дуже радий, що саме англійська команда зіграла в Києві й англійські вболівальники приїхали до нас. Ми покладаємо великі надії на зовнішньоекономічне співробітництво з Лондоном. І, впевнений, що у нас є великий потенціал для взаємовигідного партнерства в найрізноманітніших областях", - підкреслив О.Попов.
Голова КМДА побажав Лі Тернеру успіхів в його новій місії на сході, а на пам'ять про Київ і Україну подарував дипломату традиційну вишиванку.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас