Ксенія Собчак не відкидає, що може залишити Росію через політичні переслідування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ксенія Собчак не відкидає, що може залишити Росію через політичні переслідування

2351
Телеведуча Ксенія Собчак, яка бере активну участь в акціях опозиції, каже, що за певних обставин не відкидає для себе можливості виїхати з Росії.
Напередодні "Маршу мільйонів" 12 червня Слідчий комітет провів обшук у квартирі в Собчак у справі про заворушення на Болотяній площі 6 травня. В результаті обшуку було вилучено більше мільйона євро, 480 тисяч доларів і 480 тисяч рублів. У понеділок стало відомо, що призначена камеральна перевірка декларації про доходи телеведучої за 2011 рік. Раніше телеведуча заявила, що під час обшуку у неї вилучили закордонний паспорт. Потім її адвокат Генрі Рєзник повідомив, що паспорт повернули.
Собчак зізналась, що думка виїхати з країни у неї була. "Неможливо втекти із ситуації, в якій ти живеш в даній країні. Можна поїхати, можна відсторонитися. І можливо ситуація змусить мене так зробити. Я цього не відкидаю", - сказала Собчак в ефірі радіостанції "Финам FM". При цьому вона зазначила, що головна трагедія може статися в тому випадку, якщо її надії будуть обдурені.
Відповідаючи на запитання ведучого про те, які обставини могли б змусити її виїхати з Росії, Собчак сказала: "Або ще більший безлад і посилення режиму до Білорусі, особисті гоніння". "Я також поїду, якщо тут почнеться громадянська війна під ультрасоціалістичними прапорами", - додала Собчак.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас