Chevrolet Cruze в Україні справні, їх не будуть відкликати для ремонту, як у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chevrolet Cruze в Україні справні, їх не будуть відкликати для ремонту, як у США

897
Днями в інтернеті поширилася інформація про відкликання 475 тисяч автомобілів Chevrolet Cruze, вироблених в США з вересня 2010 по травень 2011 року, через небезпеку займання двигуна. Фахівці автокорпорації встановили, що краплі мастила та інших горючих рідин, які потрапляють на пластиковий піддон, розташований під двигуном, можуть призвести до займання. Для вирішення проблеми GM планує скоротити піддон під двигуном Cruze, щоб рідина могла безперешкодно стікати на землю.
Офіційний дистриб'ютор Chevrolet в Україні, компанія "Дженерал Авто Груп", повідомляє про те, що дане відкликання стосується винятково автомобілів, вироблених в США.
Оскільки всі Chevrolet Cruze, які реалізуються в Україні, виробляються в Південній Кореї на заводах GM Korea, то дане відкликання покупців Chevrolet Cruze в Україні не стосується з огляду на те, що автомобілі, що поставляються в Україну, не мають даного недоліку і випадків загоряння через піддон не встановлено. Крім того, Chevrolet Cruze, що поставляються в Україну, не комплектуються пластиковими піддонами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас