Росспоживнагляд дозволив ще одному заводу постачати сир у Росію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росспоживнагляд дозволив ще одному заводу постачати сир у Росію

194
Росспоживнагляд дозволив відновити постачання українського сиру на російський ринок ще одному підприємству - ПП "Рось", повідомляє прес-служба відомства.
"За результатами перевірок, а також розроблених заходів щодо усунення виявлених недоліків ухвалено рішення про відновлення поставок сирів на російський ринок ПП. "Рось" філія "Охтирський сиркомбінат", йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті Росспоживнагляду.
Таке рішення ухвалене за підсумками інспекції, яку Росспоживнагляд провів з 5 по 8 червня на даному підприємстві, а також на ТОВ "Лозівський молочний завод" на їх відповідність вимогам техрегламенту на молоко і молочну продукцію.
Нагадаємо, в лабораторію Центру гігієни та епідеміології в Москві надійшло 122 зразки сиру виробництва ПП КФ "Прометей" (філія "Менський сир"), ТОВ "Гадячсир", ЗАТ "Пирятинський сирзавод", ПАТ "Дубномолоко". З цих зразків повністю досліджено 98, і в результаті на 95 видані експертні висновки про те, що дана продукція відповідає санепідправилам і нормативам. Раніше Росспоживнагляд зняв ембарго на постачання сиру з цих чотирьох українських заводів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас