Реформи фінансового сектора в Європі можуть коштувати його компаніям до 50 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реформи фінансового сектора в Європі можуть коштувати його компаніям до 50 млрд євро

Казна та Політика
146
Європейські фінансові компанії можуть витратити 33,3 млрд євро в найближчі три роки на те, щоб відповідати новим вимогам регулювання сектора, які вводяться в рамках його реформування, свідчать дані дослідження компанії JWG, які наводить видання The Financial Times.
За підрахунками експертів, заснованими на опитуванні 87 фінансових компаній в 10 країнах ЄС, дана сума може зрости до 50 млрд євро з урахуванням витрат на реалізацію положень "Базель III". Дана сума розподілиться між 8,5 тис. організацій сектора в 27 країнах ЄС.
Дослідження експертів говорить про те, що більша частина витрат банків буде пов'язана з необхідністю частіше надавати регуляторам детальну інформацію щодо їх ризиків, забезпечення і також з деяких інших питань. Крім того, витрати збільшаться на тлі необхідності проведення стрес-тестів і розробки заходів на випадок банкрутства в кризу.
"Регулятори запитують дані з точки зору свого бажання подивитися на них, а не з точки зору ступеня організованості банків для їх надання", - вважають експерти JWG.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас