Комітет виборців: Успішність проведення Євро-2012 не вплине на рейтинг Партії регіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комітет виборців: Успішність проведення Євро-2012 не вплине на рейтинг Партії регіонів

254
Комітет виборців України відзначає, що успішність проведення чемпіонату Європи з футболу не відобразиться на рейтингу Партії регіонів перед виборами Верховної Ради.
Про це повідомив голова правління КВУ Олександр Черненко в інтерв'ю Інтернет-виданню "Главком".
"Проведення Євро ні в плюс, ні в мінус для регіоналів не зіграє. Ясно, що це буде елемент кампанії Партії регіонів, але, за даними соціології, електорату все одно. Хтось щиро буде радий, що пройшло Євро, хтось - не радий, але асоціацій з партією влади тут немає", - сказав Черненко.
Він зазначив, що у своїй передвиборчій агітації ПР буде робити наголос на соціальну тематику.
В цілому, на думку голови правління КВУ, на даний момент рейтинг партії стабілізувався після зниження в попередні місяці і навіть спостерігається невелика позитивна динаміка.
КВУ також прогнозує, що найбільш серйозна боротьба під час передвиборної кампанії буде в тих округах, де протистояти один одному будуть представники близьких політичних сил.
Як приклад подібних ситуацій, він навів протистояння сімей міністра економічного розвитку і торгівлі Петра Порошенка і голови Державної митної служби Ігоря Калетника у Вінницькій області, у Закарпатській - протистояння сім'ї міністра надзвичайних ситуацій Віктора Балоги з представниками ПР, в Севастополі - депутата Ради від ПР Вадима Колесніченка і Наталії Вітренко.
Нагадаємо, 28 жовтня відбудуться парламентські вибори. Вони будуть проводитися за змішаною - мажоритарно-пропорційною системою (225 депутатів обираються по мажоритарних округах і 225 - за партійними списками).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас