Колесников: Українські ЗМІ розгорнули кампанію проти швидкісного залізничного руху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Українські ЗМІ розгорнули кампанію проти швидкісного залізничного руху

4611
Віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесников заявляє, що в низці українських ЗМІ розгорнута цілеспрямована інформаційна війна проти впровадження швидкісного залізничного руху.
"Йде цілеспрямована кампанія проти швидкісного руху з боку медіа, що перекладається російською мовою словом "джинса". Із 400 рейсів Hyundai поламалися вісім разів, звичайні поїзди поламалися 80, але про це ніхто не говорить. Літаки "АероСвіту" запізнюються на десятки годин, а проти Hyundai йде кампанія", - сказав він журналістам в понеділок в Києві.
"І скільки б не платили найманим журналістам грошей за статті про Hyundai, без швидкісного руху Україну уявити не можна", - підкреслив Б.Колесников.
За його словами, собівартість квитка на потяг Київ - Харків в плацкартному вагоні - 350 грн, а реальна вартість 80 грн, в купейному вагоні собівартість - 440 грн.
"Тому, коли ці поїзди (звичайні - ІФ) самі по собі розваляться, тому що соціальні ціни не можна підвищити, а купувати нові нема за що, то всі зрозуміють, що швидкісні потяги - це єдиний вихід з положення. А всі нові речі іноді ламаються, це механіка. Нові "мерседеси" теж ламаються", - зазначив віце-прем'єр.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас