Іноземці назвали Львів ідеальним містом для фанатів і життя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іноземці назвали Львів ідеальним містом для фанатів і життя

7380
Незважаючи на те, що Євро-2012 для Львова вже закінчився, іноземні вболівальники не бажають покидати місто і масово бронюють номери в місцевих готелях на осінь. Як пише КП, по місту до цих пір розгулюють стримані датчани і шведи, в пабах засідають німці. У Львові не даремно почали жартувати про повторну німецьку окупацію: за підрахунками експертів, 74% відвідувачів Львова в день першого матчу були німцями, в день останнього їх кількість склала 44% від усіх приїжджих. Як завжди, багато поляків.
Мабуть, відразу ж після матчів своєї збірної практично в повному складі виїхали додому португальці.
За даними в.о. начальника управління туризму Львівської міськради Галини Гриник, іноземцям у Львові настільки сподобалося, що, їдучи, вони забронювали номери на серпень-вересень.
"Туристи вже планують свій наступний візит до Львова, вони вже замовляють тури, - розповіла Гриник. - Ми чекаємо, що вони повернуться не самі, а разом зі своїми друзями та сім'ями".
Всього ж за час Євро-2012 Львів відвідали туристи з 32 країн світу. Найбільше було жителів Німеччини, Португалії, Данії, Польщі, Швеції. Також приїжджали з Англії, Японії, Австралії.
Як пишуть іноземні ЗМІ: "Хто пропустив цю подію у Львові, той сам винен. Львів - ідеальне місто для фанатів і життя".
Нагадаємо, за даними Гриник, за період Євро-2012 Львів загалом заробив 150-160 млн грн.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас