Міністр оборони пропонує військовим займатися розведенням рогатої худоби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр оборони пропонує військовим займатися розведенням рогатої худоби

606
Міністр оборони Дмитро Саламатін розробив план реформування господарської діяльності військових частин. Як повідомляється, згідно з планом, який вже направлений на адресу 11-ти міністерств і відомств, військовим частинам запропоновано додати 78 нових видів господарської діяльності.
Зокрема, голова оборонного відомства запропонував військовим зайнятися розведенням великої рогатої худоби, буйволів та домашньої птиці. Це крім випасу свиней, овець і кіз, вирощування ягід, горіхів та "інших фруктів". "Аграрна політика в армії майбутнього, згідно з планами Саламатіна, на першому місці. Крім скотарства, військові частини будуть вирощувати зернові та технічні культури, займатися декоративним садівництвом. Але це ще не все. На армійські частини покладається продаж зерна, переробленого тютюну і комбікормів, оптова торгівля живими тваринами", - пише автор.
"Не зважився Дмитро Альбертович на продаж шкур, виключивши цю позицію в списку господарської діяльності військових частин. А ось роздрібну торгівлю алкогольними напоями, продуктами харчування та ресторанний бізнес твердо вирішив залишити", - йдеться в статті.
При цьому міністр зробив примітку до розробленого документу про те, що військові частини, які займаються оптовою та роздрібною торгівлею, можуть продавати тільки ту продукцію, яку самі виробляють.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас