КМДА: До системи "Картка киянина" підключені всі комунальні аптеки столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: До системи "Картка киянина" підключені всі комунальні аптеки столиці

335
До системи "Картка киянина" підключені всі комунальні аптеки столиці. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, передає прес-служба КМДА.
З початку тижня отримати знижку за допомогою "картки киянина" можна в будь-якій з 60 комунальних аптек міста (по шість у кожному районі) - облаштування терміналів в мережі аптек "Фармація" завершено.
"В аптеці клієнт повинен ввести свій пін-код, а продавець на екрані монітора побачить фотографію клієнта і його знижку. Власник картки оплачує вартість ліків, а інформація про купівлю направляється у відповідне підприємство для звітності", - зазначив Крамаренко.
Нагадаємо, "картка киянина" дає право пільгового проїзду в метрополітені та надає знижку 25-30% на 52 найменування лікарських засобів вітчизняного виробництва. Передбачається, що впровадження проекту буде поступовим, всі пільгові категорії отримають картки до кінця 2012 р.
Сьогодні заявки на отримання картки приймаються від трьох пільгових категорій - це батьки багатодітних сімей, соціальні працівники та інваліди, які не мають права на пільгу в метрополітені. Відзначимо, від жителів Києва вже прийнято понад 4,5 тис. заяв, щодня районне управління соціального захисту видає на руки більше 100 "карток киянина".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас