Integrites консультує енергетичну компанію Eni S.p.A з питань оподаткування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites консультує енергетичну компанію Eni S.p.A з питань оподаткування

161
27 червня 2012. Міжнародна юридична фірма Integrites виступила радником найбільшої інтегрованої енергетичної компанії Eni S.p.A щодо питань застосування податкового права, пов'язаних з веденням бізнесу на території України.
Команда Integrites проконсультувала Eni S.p.A з питань договірного структурування та імплементації схеми секондменту в Україні, представила інтереси компанії в українських органах влади та надала рекомендації з українського податкового законодавства та питань валютного регулювання. Консультування також включало правові та практичні аспекти реалізації договору про надання персоналу, веденого нещодавно прийнятим Податковим кодексом України.
Проект був здійснений під керівництвом Партнера, Олександра Алексєєнко, за участю юристів Артура Ялового і Ярослава Абрамова.
Eni S.p.A. - велика інтегрована нафтогазова компанія, що розвивається в таких напрямках як пошук, видобуток, транспортування, переробка та збут нафти газу. Eni S.p.A. була заснована в 1953 році італійським урядом. На сьогоднішній день компанія веде діяльність в 79 країнах, і є визнаним лідером на світовому енергетичному ринку.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас