Клюєв: У Європі проти України велась інформаційна кампанія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв: У Європі проти України велась інформаційна кампанія

1163
Секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Клюєв вважає, що проти України в Європі велася інформаційна кампанія.
Про це, на думку Клюєва, свідчить вдячна реакція іноземних вболівальників Євро-2012, які відвідали Україну, а також офіційних футбольних функціонерів, пише УНІАН.
"Приємно відзначати, що громадяни європейських країн відгукуються з вдячністю і похвалою про нашу країну. Багато чого з того, що вони чули по телевізору, особливо про расизм, виявилося абсолютною неправдою. Іноземні вболівальники позитивно відгукуються про проведену нами колосальну роботу, привітний прийом і доброзичливість українського народу та учасників Євро-2012", - заявив Клюєв.
Секретар РНБО висловив переконання, що Україна та Польща і завершення фінальної частини Чемпіонату проведуть на такому ж високому рівні, який відзначають іноземні колеги.
"Не помилюся, якщо скажу, що, наприклад, позиція англійського тренера Роя Ходжсона обумовлена його солідним тренерським досвідом, а не прагненням зробити реверанс за помилку угорського судді в інтересах збірної Англії", - сказав А.Клюєв.
Раніше головний тренер збірної Англії з футболу Рой Ходжсон на прес-конференції зазначив, що побоювання багатьох англійських фанатів щодо приїзду в Україну та Польщу виявилися безпідставними.
Нагадаємо, в іноземних ЗМІ перед початком Чемпіонату Європи з футболу з'являлися публікації про загрозу расизму з боку українських уболівальників щодо чорношкірих іноземних фанів і гравців.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас