За час Євро-2012 в економіку Львова надійшло близько 150 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За час Євро-2012 в економіку Львова надійшло близько 150 млн грн

Казна та Політика
292
Протягом перших двох тижнів Євро-2012 в економіку Львова надійшло близько 150 млн грн, повідомили в медіа-центрі "Львів 2012".
Як наголошується в повідомленні, за ці дні Львів відвідали 150 тисяч туристів із понад 30 країн світу. Найбільше гостей було з Німеччини та Португалії.
Львівський аеропорт обслужив понад 600 міжнародних та внутрішніх рейсів, 44 пасажирські потяги перетнули кордон.
У середньому під час перебування у Львові турист залишав 110 - 120 євро.
Директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний наголосив на тому, що "якщо підсумувати всю суму грошей, яка надійде від Євро, в межах одного року вона не покриє тих видатків, які були зроблені. Але це поштовх до розвитку туризму, до розвитку бізнесу, інвестиційної привабливості міста".
У свою чергу, львівський ресторатор Вардкес Арзуманян, зазначив, що "Євро з самого початку львівський бізнес розглядав як інвестиції в майбутнє".
"Ми спілкувалися з приїжджими. Вони вдячні, що ми зробили правильно. Бізнес витратив дуже багато коштів. Обслужити стільки гостей і впоратися з таким потоком з тим обладнанням, яке було в ресторанах, було б дуже важко. Оновлено обладнання, витрачено багато коштів на підготовку персоналу. Я буду чекати, що всі ті, хто був у нас під час Євро, в наступному році повернуться до нас. Я задоволений інвестиціями на майбутнє", - зазначив Арзуманян.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас