У фан-зоні на Хрещатику встановили рекорд масового звуку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У фан-зоні на Хрещатику встановили рекорд масового звуку

1896
В офіційній фан-зоні Євро-2012 уболівальники встановили рекорд масового звуку.
Вболівальники з усіх регіонів України та іноземні гості 19 червня 2012 р. в рамках завершення туру "Вболівай з кращими", організованого "Укртелекомом" прокричали "Гол!", встановивши абсолютний рекорд масового звуку - 119 децибел (для порівняння: 140 децибел - це рівень шуму зльоту реактивного літака).
Розпочата в кінці квітня акція під назвою "Ого-шоу" пройшла в Кіровограді, Харкові, Чернівцях, Ялті, Дніпропетровську, Одесі, Полтаві, Запоріжжі, Донецьку та Києві. "Укртелеком", будучи головним офіційним провайдером телекомунікаційних послуг УЄФА, успішно довів, що зв'язок в сучасному світі - це мистецтво новітніх комунікацій, що поєднують технічні досягнення і живе людське спілкування.
У кожному місті десятки тисяч уболівальників брали участь в шоу, яке передбачало пісенне і танцювальне змагання команд на центральних площах з прямим включенням інтернет-користувачів. Тренерами-волонтерами стали тисячі студентів місцевих навчальних закладів.
Координувати дійство було доручено співачці Руслані, якій скрізь вдавалося з першої хвилини залучати всіх присутніх і тих, хто стежив за шоу в Інтернеті. Наприкінці учасники встановлювали рекорди гучності спільним криком: "Гол!".
"Укртелеком" і Руслана 19 червня запросили команди-переможці з кожного міста до Києва для підсумкового змагання. У фан-зоні на Хрещатику до них приєдналися більше 100 тисяч уболівальників з різних країн. Наймасовіше в Україні шоу стало можливим завдяки встановленим рекордно великим екранам, що дозволяли в будь-якій точці центру столиці спостерігати, що відбувається на сцені, і брати участь в змаганні.
Руслана вважає, що головне досягнення шоу не в рекорді, а в тому, що акцією вдалося познайомити і подружити молодь України, підготувати українських уболівальників до привітного прийому гостей з різних країн, згуртувати українське суспільство. Всім серцем вболіваючи за перемогу рідної команди, українці після кожної гри, незалежно від результату, поводили себе цивілізовано.
Іноземні дипломати відзначають, що ніколи раніше європейський футбольний чемпіонат не проходив у настільки дружелюбній і доброзичливій атмосфері, яка була створена, в тому числі і за допомогою акції "Вболівай з кращими!".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас