Позашляховик Lexus GX 460 за ціною від 81 740 дол. США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Позашляховик Lexus GX 460 за ціною від 81 740 дол. США

482
В офіційній дилерській мережі Lexus в Україні модель Lexus GX 460 відтепер можна придбати за ціною від 81 740 дол. США* у трьох комплектаціях на вибір: Executive, Premium та Luxury.
У позашляховику GX 460, який можна придбати у п’яти- або семимісній версії, ідеально поєднано винятковий комфорт і неперевершені характеристики автомобіля підвищеної прохідності, які дозволяють комфортно почуватися на будь-якому дорожньому покритті. Цей розкішний позашляховик вкомплектовано 4,6-літровим шестициліндровим V-подібним бензиновим двигуном, який розвиває максимальну потужність 296 к. c.
Чудова керованість та максимально комфортний рух на будь-якому дорожньому покритті забезпечується завдяки застосуванню рамної конструкції і системи кінетичної стабілізації підвіски (KDSS). Крім того, GX 460 укомплектовано адаптивною системою ABS, яка здатна пристосовуватися до будь-якого дорожнього покриття; системою Multi-Terrain Select, яка дозволяє обирати такі режими пересування, як "бруд і пісок", "рихла поверхня", "грудки", "камені" відповідно до типу поверхні, і системою руху по бездоріжжю Crawl Control, що дозволяє рухатись на одній з п’яти постійних низьких швидкостей, залежно від умов бездоріжжя. На додаток GX 460 має систему Multi-Terrain Monitor з чотирма відеокамерами, які забезпечують водієві чудовий огляд довкола автомобіля.
Позашляховик класу "люкс" GX 460 вкомплектовано кнопкою пуску двигуна і системою безключового доступу Smart Access, адаптивними ксеноновими фарами, датчиками дощу і світла, багатофункціональним кермом з підігріванням, тризонним клімат-контролем, вентиляцією передніх сидінь, системою допомоги при паркуванні Park Assist, акустичною системою Mark Levinson з 17 динаміками, зручною навігаційною системою з голосовим керуванням, двома відеоекранами для пасажирів задніх сидінь, вмонтованими в спинки передніх сидінь. Інтер’єр GX 460 оздоблено деревиною цінної породи, а комфортні сидіння, що мають оббивку з натуральної семіанілінової шкіри з перфорацією, підкреслюють найвищу якість елементів інтер’єру.
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до салонів офіційних дилерів Lexus в Україні.
*Оплата в гривнях за курсом НБУ + 1 % на день выставленная рахунка.
За матеріалами:
Тойота-Україна (Lexus)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас