Будівництво "Дитячої лікарні майбутнього" може відновитися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівництво "Дитячої лікарні майбутнього" може відновитися

Казна та Політика
334
Прем'єр-міністр України Микола Азаров допускає, що будівництво проекту "Дитяча лікарня майбутнього" отримає друге життя. "Не можна розпорошувати ресурси. Ми добудуємо об'єкт в "Охматдиті", після чого, можливо, отримає друге життя той об'єкт, про який ви говорите ("Дитяча лікарня майбутнього" - ред.). Там зведено фундамент, і, в принципі, ділянка хороша", - сказав він журналістам під час відвідування Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" у Києві у вівторок.
Крім цього, прем'єр заявив, що буде проведено розслідування щодо нецільового використання зібраних для будівництва цього об'єкта коштів.
"Ми не будемо копатися в тому, що було, оскільки це відволікає нас від поточних завдань. Буде проведено розслідування. Ті, кому належить цим займатися, цим займуться", - додав прем'єр.
Нагадаємо, ідея благодійного проекту "Дитяча лікарня майбутнього" належить міжнародному благодійному фонду "Україна 3000", опікунську раду якого очолює Катерина Ющенко, дружина третього президента України (2005-2010 роки) Віктора Ющенка.
У березні у Верховній Раді України було зареєстровано постанову про створення слідчої комісії з розслідування фактів зникнення благодійних коштів, зібраних на будівництво "Дитячої лікарні майбутнього" та інших порушень Конституції і законів третім президентом України Ющенком, однак розгляд даного документа було відкладено.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас