Азаров: Зникнення 262 млн. грн. на "Лікарню майбутнього" будуть розслідувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Зникнення 262 млн. грн. на "Лікарню майбутнього" будуть розслідувати

Казна та Політика
1079
Розслідуванням фактів зникнення благодійних коштів на будівництво "Дитячої лікарні майбутнього" повинні зайнятися відповідні органи. Про це сьогодні на ознайомленні з процесом будівництва лікувально-діагностичного комплексу лікарні "Охматдит" повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.
"Буде, звичайно, проведено розслідування і хто повинен цим займатися, нехай цим займеться. Для нас головне завдання будувати, поліпшувати і модернізувати... Тому ті, хто повинен займатися цим, вони будуть цим займатися", - сказав Азаров.
Раніше повідомлялося, що нардепи Верховної Ради (ВР) 11 квітня планували створити тимчасову слідчу комісію (ТСК) ВР з питань розслідування фактів зникнення благодійних коштів на будівництво дитячої лікарні майбутнього та інших порушень Конституції і законів Президентом України Віктором Ющенком, однак така ТСК так і не була створена.
Нагадаємо, фонд "Україна 3000" на чолі з дружиною екс-Президента України Віктора Ющенка Катериною здійснював збір коштів і фінансування будівництва "Дитячої лікарні майбутнього". Створення цієї лікарні передбачено постановою Кабінету міністрів від 25 травня 2006 р. Відзначимо, в 2008 р. на рахунках "Дитячої лікарні майбутнього" було 262 млн грн зібраних коштів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас