Подкаст 21: ЄВРО-2012, остання піраміда Мавроді та новий податок на авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 21: ЄВРО-2012, остання піраміда Мавроді та новий податок на авто

1686
Які сфери праці є найбільш привабливими для українців після закінчення вузу – для початку роботи, нова хвиля кризи, яка йде з Іспанії, найбільш популярні автомобілі серед викрадачів – все це в черговому випуску подкастів на FINANCE.UA.
У свіжому випуску ви почуєте все про ЄВРО-2012 з економічною родзинкою – не просто результати матчів, а й розповіді про економічні проблеми країн, які грають свої матчі – цього разу Греції та Іспанії. Також до вашої уваги розповідь нові фіскальні ініціативи влади – зокрема про податок на утилізацію авто, а також про підвищення тарифів для населення на електроенергію з 1 липня.
Ведучі Сергій і Маша не залишили поза увагою й майбутнє відкриття в Україні офіційного онлайн-магазину App Store, за допомогою якого українські користувачі гаджетів Apple зможуть легально завантажувати додатки, та згадали про крах МММ-2011, про який на вихідних оголосив Сергій Мавроді.
Хронометраж випуску:
1:30 – Головні новини тижня. Коментар відповідальної особи з Мінрегіонбуду по програмі “Доступне житло” Олени Пишняк з приводу останніх статистичних даних.
15:15 – Рекламний блок
17:50 – Головна тема – “Євро-2012. Результати матчів, останні економічні факти про країни-учасників”. Коментарі екс-міністра економіки, президента Центру ринкових реформ Володимира Ланового, керівника ризик-менеджменту в банку з іноземним капіталом Сергія Баклаженко з приводу того, яке майбутнє Єврозони та євро після парламентських виборів у Греції.
30:00 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас