Росія виділить МВФ 10 млрд. доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія виділить МВФ 10 млрд. доларів

Казна та Політика
379
Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков на саміті "Великої двадцятки" в Лос-Кабосі заявив, що РФ надасть Міжнародному валютному фонду 10 мільярдів доларів.
Прес-секретар заявив, що російська сторона стурбована кількістю коштів, влитих у світову економіку під час кризи. За словами Пєскова, фінансові вливання дозволяють на деякий час полегшити симптоми хвороби, але не можуть бути системним рішенням.
Про те, що РФ виділить Міжнародному валютному фонду до 10 млрд. дол, в квітні 2012 р. також повідомляв міністр фінансів країни, нагадує РосБізнесКонсалтинг.
Раніше держави БРІКС (Бразилія, Росія, Китай, Індія і Південна Африка) випустили спільну заяву, що готові виділяти додаткові кошти МВФ за умови проведення реформи системи управління організацією та збереження контролю за витратою коштів фонду.
Нагадаємо, що лідери країн-членів БРІКС - Росії, Бразилії, Індії, Китаю та ПАР зустрінуться в Лос-Кабосі (Мексика) перед початком роботи саміту "великої двадцятки", щоб "звірити годинники" з основних питань порядку денного майбутнього саміту G20.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас