Світові ціни на нафту змінились різноспрямовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світові ціни на нафту змінились різноспрямовано

Енергетика
417
Ціни на нафту на світових ринках у четвер, 14 червня, продемонстрували різноспрямовану динаміку на тлі рішення ОПЕК залишити квоти на нафтовидобуток без змін, свідчать дані торгів.
Ціна липневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent Crude Oil на лондонській біржі IСE (InterContinental Exchange Futures) за підсумками торгів дещо знизилася - на 0,10 долара до 97,03 долара за барель.
На нью-йоркській біржі NYMEХ (New York Mercantile Exchange) вартість липневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки Light Sweet Crude Oil в свою чергу припинила зниження, підвищившись на 1,29 долара - до 83,91 за барель.
Організація країн - експортерів нафти в четвер залишила квоти на видобуток нафти без змін - на рівні 30 млн барелів на добу. Рішення було ухвалено під час конференції ОПЕК, що відкрилася напередодні в столиці Австрії, за участю міністрів нафти країн - членів картелю.
За даними The Wall Street Journal, деякі учасники конференції відзначили, що зустріч ОПЕК може незабаром відбутися знову, якщо світові ціни на нафту будуть і далі значно знижуватися.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас