Шведи випили все пиво на Трухановому острові у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шведи випили все пиво на Трухановому острові у Києві

1854
Євротуристи з початку Євро-2012 уже витратили в Україні чимало грошей, хоча деякі з них і скаржаться на український сервіс. Пиво, їжа, сувеніри та готелі прогнозовано дають найбільшу виручку. У фан-зонах ледве встигають підвозити продукти і напої.
Після матчу зі Швецією випили абсолютно все пиво, кажуть продавщиці. І це незважаючи на те, що ціни тут кусаються. Під час матчу шведів у фан-зоні було небагато. Свої гаманці тут розкривали українці. Футболки збірної України по 300 гривень просто розмели. Несподіваний сувенір - постільна білизна з символікою Євро, яка коштує 500 гривень. Але і її люди охоче розбирають, хваляться продавці.
Апетит шведів до пива продавців взагалі здивував. У Києві, на Трухановому острові, де розташувалися скандинави, пиво підвозять кілька разів на день. Не відстають від шведів і інші інтуристи. "Коли грала збірна України, у нас винесли взагалі все пиво на всіх чотирьох фан-зонах. Нам просто реально його не вистачило. Ми до такого не готові. Зараз ми звичайно, виправимося і завеземо пива, знаєте, був такий анекдот: щоб хом'як подавився!", - запевнив генеральний директор компанії-виробника пива Петро Чернишов.
Свято і на вулиці продавців фаст-фуду. Біля фан-зони у Києві їх заробітки зросли в півтора рази. А ось витрачатися на дзвінки додому європейці не поспішають, кажуть оператори мобільного зв'язку. Вони підрахували, що в середньому європейський турист здійснює дзвінків на 5-6 хвилин і відправляє не більше 5 смс.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас