Поки в Україні уклали всього 40 договорів за програмою Януковича "Доступне житло" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поки в Україні уклали всього 40 договорів за програмою Януковича "Доступне житло"

1171
Сьогодні в Україні вже укладено 40 договорів за програмою "Доступне житло". Про це, як передав кореспондент Finance.ua, під час круглого столу заявив директор департаменту державних програм і розвитку житлового будівництва Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Непомнящий.
За його словами, зараз в програмі можуть брати участь тільки малогабаритні квартири, максимальна площа яких не перевищує 72,5 кв.м.
"У нас, як правило, квартири всі значно більші. Тому є питання про можливість участі житла в цій програмі. Сьогодні близько 6 тисяч осіб сказали про те, що вони хотіли б брати участь в програмі. Частина з них пішла збирати документи, частина з них, напевно, не повернеться, частина буде думати, якась частина може не пройти за критеріями банків. Ну, а ті, хто захоче - у них є можливість придбати ті квартири, які виставлені сьогодні в програму, а їх близько 4 тисяч", - зазначив Непомнящий.
Нагадаємо, перший договір за програмою "Доступне житло" був укладений у Сумах 15 травня. Згодом було укладено ще 22 договори, по 11 в Києві та Дніпропетровській області. Прийом документів від громадян через "єдине вікно" введений в Дніпропетровській, Донецькій, Івано-Франківській, Київській та Рівненській областях.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас