Китаєць зірвав рекордний джекпот 90 млн дол - найбільший в історії китайської лотереї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китаєць зірвав рекордний джекпот 90 млн дол - найбільший в історії китайської лотереї

616
Житель Китаю виграв в лотерею 90 мільйонів доларів - найбільший в історії китайської лотереї приз, повідомляють місцеві ЗМІ.
Як відзначає "УНН", за словами голови столичного лотерейного центру, володар великого призу поки не з'явився за ним.
"Ми очікуємо, поки переможець зв'яжеться з нами", - повідомили в Центрі, пояснивши, що приз буде чекати свого власника до 11 серпня.
Згідно з повідомленням, представники компанії зобов'язуються забезпечити безпеку новоспеченого мільйонера. Від загальної суми виграшу 570 мільйонів юанів (90 мільйонів доларів) володар призу виплатить 20% податків.
Про щасливчика відомо лише те, що це чоловік приблизно 45-ти років. За свідченням очевидців, при купівлі 110 лотерейних квитків на суму 220 юанів він був одягнений "в щось зелене" і ніс рюкзак. Власник лотерейної лавки зізнався, що бачив покупця вперше і звернув на нього увагу, так як раніше не зустрічав настільки "щедрих" гравців.
Відзначимо, востаннє рекордно великий виграш випадав жителям Китаю в лотерею в червні 2011 року. Тоді сума призу, який дістався жителю провінції Чжецзян, склала 565 мільйонів юанів (89 мільйонів доларів). Ім'я щасливчика ЗМІ зберегли в таємниці.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас