Власниця ТМ Triolan готується до придбання інтернет-провайдерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власниця ТМ Triolan готується до придбання інтернет-провайдерів

1537
Власниця торгової марки Triolan Ярослава Бондаренко повідомила "proIT" про те, що має намір купувати мережі інтернет-провайдерів.
"Деталі на сьогоднішній день є комерційною таємницею, але ми активно готуємося до виходу на ринок телекомунікаційних послуг", - повідомила вона.
Нагадаємо, що між юрособами, які використовують торговельну марку "Тріолан" сьогодні, і Ярославою Бондаренко кілька років тому виник конфлікт, що переріс у судову суперечку, під час якої вона звинуватила їх у незаконному використанні бренду.
На сайті triolan.ua, який минулого року перейшов у власність Ярослави Бондаренко, вона недавно опублікувала повідомлення, що якщо компанії "Юнікаст Інвест", "ПТК-СИСТЕМИ", "Запорізькі цифрові комунікації", "Одеські цифрові комунікації", "Донецькі цифрові комунікації", "Луганські Цифрові Комунікації", "Донецькі цифрові комунікації", "Цифрові комунікації Сімферополя" та ін. до 7 червня не виконають її вимогу і не перестануть використовувати бренд в рекламі і договорах, то будуть притягнуті до відповідальності, передбаченої кримінальним кодексом.
"Деякі з директорів вищезазначених компаній готові до діалогу", - заявила сьогодні Бондаренко.
Керівник київського "Тріолан" ("Юнікаст-Інвест") Вадим Сидоренко заявляє, що Ярослава Бондаренко навряд чи має кошти на придбання операторів і продовжує шантажувати названі компанії з метою особистої вигоди.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас