Мережа автозаправних станцій SOCAR приєдналася до паливної карти Євро Лізинг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа автозаправних станцій SOCAR приєдналася до паливної карти Євро Лізинг

772
Паливна карта Євро Лізинг продовжує розширювати мережу операторів АЗС, з 11 червня 2012 року до мережі паливних операторів приєдналася мережа автозаправних станцій SOCAR. Мережа SOCAR включає п'ятдесят п'ять АЗС на території України.
Тепер паливна карта Євро Лізинг надає клієнтам можливість здійснювати заправку в мережах семи провідних паливних операторів України (ТНК, Shell, WOG, ЛУКОЙЛ, Паралель, SOCAR, Neftek) по найкращих тарифах, а також розраховуватися за послуги мийки за допомогою паливної карти.
Паливна карта Євро Лізинг дозволяє отримати знижки на придбання палива від 20 до 30 коп. за 1 л, а також скористатися додатковими опціями: установка літрового або гривневого ліміту індивідуально для кожної карти, програмування карти на конкретні види палива, прошивка додаткової послуги миття та багато що інше. Використання паливної карти Євро Лізинг є ефективним інструментом в плануванні витрат та контролю грошових коштів при придбанні палива, що доведено досвідом постійних користувачів даної послуги - клієнтів Євро Лізинг.
Для довідки:
Євро Лізинг – інноваційна компанія, яка з моменту створення в 2004 році утримує впевнені лідерські позиції на ринку транспортного лізингу України. Компанія надає послуги фінансового та оперативного лізингу легкових, комерційних та вантажних автомобілів, а також спектр додаткових сервісних послуг по управлінню автопарком.
Євро Лізинг входить до Групи Компаній Атолл Холдинг – одного з провідних гравців автомобільного ринку України, до складу якого входять: ПАТ "Єврокар", ТОВ "Автотрейдинг АГ", ПАТ "Формула Мотор Україна"", Harley-Davidson® Kyiv, Budget® Україна, ТОВ "Автосток" та ін. Інвестором Євро Лізинг є Euroventures Ukraine Fund II – фонд прямого інвестування, один із найкрупніших Україні. Найвідоміші інвестиції фонду: Миргородський завод мінеральних вод, мережа супермаркетів "Фуршет" і "Будмакс", лідер ринку дистрибуції фармакологічних препаратів "Альба", мережа аптек "Віталюкс", мережі швидкого харчування "Муракамі" і "Кофе-тайм".
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас