Російських хуліганів екстрено депортують з Польщі за рішенням суду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російських хуліганів екстрено депортують з Польщі за рішенням суду

1116
Росіян, визнаних винними в хуліганстві, депортують з Польщі з занесенням до "чорного списку" країн Шенгенської угоди. Про це заявив голова МВС Польщі Яцек Чіхоцькій. Його слова наводить видання Sportowe fakty.
Чіхоцькій підкреслив, що депортація буде здійснюватися тільки за рішенням суду. Судові процеси за участю росіян планується провести в прискореному режимі і завершити до 15 червня. Наступного дня збірна Росії проведе заключний матч групового етапу Євро-2012 проти греків.
За фактом безладів у Варшаві 12 червня порушено кримінальну справу. Поліція почала перевірку окремих затриманих на предмет їх внеску в організацію масової бійки.
Масові заворушення у Варшаві, за зізнанням польської влади, були спровоковані місцевими хуліганами. "Мені соромно за тих, хто приїхав не для того, щоб переживати за збірну, а для провокацій. Це не вболівальники, а прості хулігани, - заявила ІТАР-ТАСС міністр спорту і туризму Польщі Іоанна Муха. Раніше схожу заяву зробив посол Польщі в Росії Войцех Зайончковські.
Усього за підсумками зіткнень до і після матчу Польща - Росія затримано 184 особи: 156 поляків, 24 росіянина, один угорець і один іспанець. Серед затриманих росіян знаходиться і людина, яку підозрюють у метанні фаєра на поле під час гри Росія - Чехія 8 червня. Тоді через невдалу спробу стюардів затримати можливого порушника, в підтрибунному приміщенні виникла бійка вболівальників з охороною.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас