Власенко: Майно покійного Щербаня перейшло Януковичу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власенко: Майно покійного Щербаня перейшло Януковичу

Кримінал
3396
Захисник екс-прем'єр-міністра України Сергій Власенко заявив, що головною зацікавленою у вбивстві Євгена Щербаня особою був президент Віктор Янукович.
Про це він заявив сьогодні, 13 червня, коментуючи заяву Віктора Януковича про те, що Тимошенко причетна до вбивства Щербаня, пише ЛІГАБізнесІнформ.
"У пана Януковича були мотиви вбити Щербаня, тому що через чотири місяці після вбивства він став губернатором Донецької області. При панові Щербаню він би ніколи не став губернатором", - підкреслив Власенко. Крім того, за його словами, майно Щербаня після смерті дісталося Віктору Януковичу і його бізнес-партнерам.
Також Власенко вважає, що заява президента "прямо свідчить про те, що він в ручному режимі керує слідством у всіх справах Тимошенко".
"Він знає нюанси, знає, що відбувається в слідстві, незважаючи на те, що кримінальна справа ще навіть не порушена. Це свідчить про те, що він особисто курирує справи проти Юлії Володимирівни", - зазначив Власенко.
Нагадаємо, сьогодні, 13 червня, президент України Віктор Янукович заявив, що вважає, що Юлія Тимошенко причетна до тих злочинів, в яких її звинувачують.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас