В Україні відкривається офіційний онлайн-магазин Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відкривається офіційний онлайн-магазин Apple

3017
В Україні відкриється офіційний онлайн-магазин App Store, за допомогою якого українські користувачі гаджетів Apple зможуть легально завантажувати додатки, повідомляє видання "Коммерсант-Украина".
Магазин додатків для мобільних пристроїв виробництва компанії Apple - App Store - найближчим часом стане доступним українським користувачам. Голова корпорації Тім Кук повідомив, що вже в липні App Store почне обслуговувати замовлення в 32 нових країнах, в тому числі і в Україні.
Зараз українські власники iPhone і iPad, як правило, реєструються в американському або російському App Store. При цьому в американському магазині неможливо оплатити покупки українською кредитною карткою, а лише використовуючи подарункові сертифікати або картки закордонних банків. Російський App Store хоч і приймає картки більшості українських банків, але зареєструвати їх можна, лише вказавши російську адресу.
Початку офіційних продажів українські користувачі чекають вже давно. Минулої осені вони навіть писали в Apple лист з проханням відкрити App Store в Україні. Зазначимо, що незважаючи на те, що офіційно iPhone в Україну не поставляються, за даними операторів, в мобільних мережах зареєстровано близько 500 тис. телефонів, виробництва американського гіганта.
Для користувачів продукції Apple варто відзначити, що перейти на українську App Store після її появи, можна буде змінивши в налаштуваннях аккаунта країну проживання і пройшовши повторну реєстрацію. При цьому з облікового запису будуть видалені всі раніше завантажені додатки, недоступні в українській версії магазину. Втім, користувачі відзначають, що навіть наявні програми після такого переходу часто не оновлюються автоматично.
App Store був запущений влітку 2008 р. як розділ онлайн-магазину iTunes Store. Зараз він містить більше 650 тис. додатків для iPhone, iPad і iPod Touch. Всього в App Store 400 млн зареєстрованих користувачів в 123 країнах.
Apple - американська компанія, яка займається виробництвом програмного забезпечення, персональних комп'ютерів, аудіоплеєрів і телефонів. Організація продає частину своєї продукції через свою власну мережу магазинів, які розташовані в США, Канаді, Великобританії, Японії та інших країнах. На компанію працюють близько 35 тис. людей. Штаб-квартира корпорації знаходиться в м. Купертіно (штат Каліфорнія).
Чистий прибуток Apple в II кварталі 2011-2012 фінансового року, що завершився 31 березня 2012 р., збільшився вдвічі, порівняно з показниками річної давності, і досяг 11,6 млрд дол., в порівнянні з 6 млрд в 2011 р. Фінансові результати компанії в II кварталі 2011-2012 р. стали одними з найкращих для Apple. У наступному кварталі голова Apple Тім Кук чекає виручку в розмірі 34 млрд дол.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас