"Укрзалізниця" в поточному році продала через інтернет понад 658 тис. квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" в поточному році продала через інтернет понад 658 тис. квитків

186
Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") з 1 січня по 12 червня поточного року реалізувала більше 658 тис. залізничних квитків через інтернет, повідомила прес-служба відомства.
Частка оформлених через інтернет квитків в загальному обсязі продажів досягла 2,32%. Для порівняння на авіаперевезеннях через інтернет оформлюється 7-10% квитків, йдеться в повідомленні.
Крім того, "Укрзалізниця" відзначає тенденцію зростання популярності послуги продажу квитків через інтернет: в 2009 році їх продажі склали близько 83,5 тис. квитків, в 2010 році - 132,5 тис. У цілому з моменту впровадження послуги в 2008 році в мережі придбали понад 1,5 млн квитків.
Як повідомлялося, "Укрзалізниця" 17 травня ввела в дослідну експлуатацію власну систему продажу проїзних документів через інтернет в пасажирських перевезеннях.
Пасажири можуть скористатися новою системою продажу квитків через електронні канали обслуговування на офіційному сайті "Укрзалізниці" в розділі меню "Пасажирам" або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/. У режимі online можна вибрати маршрут, дізнатися про наявність місць на потрібну дату, а також сплатити вартість проїзду.
Інтерфейс нової системи дозволяє формувати маршрут і оплатити через інтернет обрані проїзні документи практично всіма діючими в Україні платіжними інструментами безготівкових розрахунків фізичних осіб, зокрема, НСМЕП, VISA, MasterCard, Webmoney.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас