НБУ рекомендує цілодобову роботу обмінників у зонах скупчення вболівальників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ рекомендує цілодобову роботу обмінників у зонах скупчення вболівальників

274
Національний банк України (НБУ) рекомендує продовжити робочий день валютно-обмінних пунктів, розташованих в фан-зонах, на територіях прикордонних зон, аеропортів, вокзалів на період проведення Євро-2012, по можливості забезпечивши їх цілодобову роботу.
"Для вдосконалення якості обслуговування клієнтів під час проведення валютно-обмінних операцій пропонуємо провести інструктаж касових працівників щодо коректного обслуговування клієнтів і рекомендуємо знайти можливість залучити фахівців, які володіють іноземними мовами", - йдеться в терміновому листі голови НБУ Сергія Арбузова, поширеному у вівторок.
Керівник центробанку також відзначає, що банкам забороняється копіювати сторінки посвідчення особи при купівлі іноземної валюти, але одночасно звертає увагу на необхідність нагадування нерезидентам іноземними мовами правила зворотного продажу гривень, що залишилися: тільки з пред'явленням спеціальної квитанції і посвідчення особи.
"Зобов'язую керівників банків взяти під особистий контроль процедуру своєчасного забезпечення операційних кас і пунктів обміну іноземної валюти готівкою, особливо національної валюти, для безперешкодного проведення всіх операцій...", - йдеться в листі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас