ПР обіцяє податок на багатство до початку літньої відпустки нардепів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР обіцяє податок на багатство до початку літньої відпустки нардепів

Казна та Політика
571
Законопроект про введення податку на розкіш буде проголосований у першому читанні до початку літніх канікул Верховної Ради. Про це заявив на прес-конференції народний депутат від Партії регіонів Василь Горбаль.
За словами депутата, у Верховної Ради до початку канікул залишається ще 2 сесійні тижні, тому у парламентських комітетів буде достатньо часу для того, щоб розглянути законопроект. Таким чином, як зазначив В.Горбаль, законопроект про податок на розкіш буде винесений на голосування в парламент до початку відпусток. "Тим більше, що попереднє обговорення вже було", - сказав він.
Однак, на його думку, парламент не встигне розглянути законопроект у другому читанні до кінця літа, тому що вже на етапі попереднього обговорення представники багатьох фракцій висловлювали свої зауваження і доповнення до документа.
"Регламент - це 2 тижні. Але навіть з урахуванням зауважень колег з інших фракцій будуть поправки до другого читання. Коли схвалять законопроект в другому читанні - важко говорити", - підкреслив В.Горбаль.
Як повідомлялося, 5 червня Кабінет міністрів подав у Верховну Раду законопроект про оподаткування багатства і предметів розкоші. В уряді оцінюють надходження до бюджету від введення даного податку в 2013 році в розмірі близько 500 млн грн.
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас