Тренер збірної Швеції прокоментував програш команди: тепер нам нема чого втрачати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тренер збірної Швеції прокоментував програш команди: тепер нам нема чого втрачати

3300
Тільки п'ять-шість гравців показали необхідний рівень гри у матчі Україна - Швеція на Євро-2012, вважає головний тренер шведів Ерік Хамрен.
"Відверто кажучи, я очікував більшого від моєї команди, тільки 5-6 гравців показали необхідний рівень гри", - сказав Хамрен на післяматчевій прес-конференції в Києві, передає Інтерфакс.
"Ми зіграли дуже важку гру, перший тайм не був надто цікавий, обидві команди хвилювалися. Ми почали другий тайм набагато краще, були більш агресивними. Нам вдалося використати свій шанс і забити гол. На жаль, Україна змогла дуже швидко зрівняти рахунок. І коли команді вдається так швидко відігратися, то це додає їй сил. Тепер нам нема чого втрачати, треба боротися далі", - зазначив тренер.
Зустріч збірної України і Швеції на стадіоні "Олімпійський" в Києві завершилася з рахунком 2:1. Златан Ібрагімовіч на 52-й хвилині вивів збірну Швеції вперед, Андрій Шевченко на 55-й хвилині рахунок зрівняв, а ще через шість хвилин забив другий гол, який у підсумку виявився переможним.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас