Аеропорт "Бориспіль" попереджає про можливу зміну розкладу польотів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт "Бориспіль" попереджає про можливу зміну розкладу польотів

1436
Аеропорт "Бориспіль" працює в штатному режимі, обслуговуючи рейси авіакомпаній за добовими планами польотів, повідомляє Міністерство інфраструктури України.
Разом з тим, з технічних причин в діяльності авіакомпаній можливі зміни в розкладі польотів.
Згідно з інформацією на онлайн-табло, на одну годину затримується виліт літака в Донецьк (замість 13:45 літак вилетить з Києва о 14:45), майже на 9 годин затримується літак до Нью-Йорка і з 7-годинним запізненням відправиться рейс до Пекіна.
Рейс з Москви затримується на 3,5 години, із запізненням 8,5 годин очікується прибуття літака з Торонто і з 12-годинним запізненням - рейс з Нью-Йорка.
Оперативна інформація про стан рейсів відбивається на онлайн-табло аеропорту. Багатоканальний телефон для пасажирів: (044) 393 43 71.
Авіакомпанія "АероСвіт" поінформувала, що причиною затримок авіарейсів 8-9 червня було виведення з експлуатації чотирьох літаків іноземних перевізників-партнерів і затримки з постачанням нових бортів.
"Головна причина збоїв - несподіване для компанії виведення з експлуатації в травні поточного року чотирьох літаків закордонних перевізників-партнерів і затримки з постачанням двох нових повітряних суден з незалежних від "АероСвіту" причин. Це значно обмежило можливості компанії в резервуванні літаків", - повідомила прес-служба авіакомпанії в суботу.
"Відсутність повітряних суден, на які компанія розраховувала, складаючи розклад польотів, особливо позначилося на регулярності виконання рейсів з підвищенням інтенсивності перевезень в першій декаді червня - з початком Євро-2012", - підкреслює прес-служба.
Як повідомлялося, напередодні авіарейс компанії "АероСвіт", серед пасажирів якого були журналісти та народні депутати, прибув до Варшави з Києва з затримкою на три години, коли суддя дав свисток початку першого матчу Євро-2012 між командами Польщі та Греції.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас