Справа про вбивство п'ятьох співробітників банку в Донецьку передана до суду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Справа про вбивство п'ятьох співробітників банку в Донецьку передана до суду

Кримінал
480
Слідче управління ГУМВС України в Донецькій області завершило розслідування резонансної кримінальної справи про розбійний напад на відділення "ПриватБанку" в Донецьку, в результаті якого загинули п'ять людей. Справу передано в суд, повідомляє прес-служба МВС України.
"1 червня вказана кримінальна справа з обвинувальним висновком направлена до прокуратури Донецької області. А вчора, 8 червня, згідно зі ст. 232 КПК України у Ворошиловський районний суд міста Донецька для розгляду її по суті", - йдеться в повідомленні МВС.
Нагадаємо, що напад на відділення "ПриватБанку" в Донецьку трапився 29 грудня 2011 року. Тоді загинули п'ятеро людей. Через два дні після події, МВС повідомило, що затримано двоє головних підозрюваних. Повідомлялося, що затримані працювали у фірмі "Явір", одній з підрядних фірм, задіяних у ремонтних роботах на цьому відділенні банку. Згідно з повідомленнями МВС, підозрювані зізналися у скоєному, і їх причетність до нападу на філію банку підтверджується отриманими доказами і свідченнями свідків.
Під час слідства з'ясувалося, що зловмисники пробралися в банк під виглядом ремонтників. З двох саморобних пістолетів вони вбили охоронця і чотирьох співробітників відділення.
Варто також відзначити, що за даними МВС, в Україні в 2010-2011 рр. кількість злочинних посягань на об'єкти банківської системи збільшилася з 122 до 141, в порівнянні з попередніми двома роками.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас